Cristiano Ronaldo consumă doar anumite alimente şi nu face absolut niciun exces. Mănâncă de şase ori pe zi, iar peştele este nelipsit din meniul său. Preferă tonul, peştele spadă şi codul la grătar. De asemenea, un alt aliment minune pe care Cristiano Ronaldo îl consideră magic este carnea de pui, datorită proteinelor și grăsimii sale reduse. 

Între mese, ca gustare, sportivul mănâncă toast de avocado. La micul dejun include șuncă, brânză și iaurt fără grăsimi. La prânz, are două tipuri de meniu, Fie pui cu salată, fie ton cu măsline, ouă și roșii.La cină, mănâncă ori pește spadă proaspăt, cu salată, ori friptură și calamari.

Cel mai important însă pentru sportiv este odihna. Doarme mereu opt ore pe noapte. Niciodată nu întârzie la somn, pentru ca altfel nu ar putea rezista efortului fizic pe care îl presupune ritmul din fotbalul profesionist. 

”Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută mușchii să se recupereze, ceea ce e important”, spune vedeta lui Juventus.

Cristiano Ronaldo este obsedat şi de sport. Pe lângă alimentaţie, are mare grijă să facă şi foarte multe exerciţii fizice. 

Înotul, exercițiile de pilates și crioterapia sunt doar câteva dintre modalitățile prin care fotbalistul se menține la cel mai înalt nivel. 

Sursa foto: dietacoach.ro