Femeia pretinde că este cea mai chibzuită milionară din lume. Nu i-a plăcut niciodată să facă exagerări și nici să epateze, chiar dacă are conturile pline de milioane de dolari. Ea a mărturisit că nu cheltuiește niciodată mai mult decât trebuie și că mănâncă chiar și mâncare pentru pisici pentru a-și menține facturile mici.

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Las Vegas, care a apărut în emisiunea Extreme Cheapskates de pe TLC, unde a povestit  că și-a dat seama cum să economisească bani în fiecare aspect al vieții sale de zi cu zi.

Într-o înregistrare video, ea a spus: "Îmi țin încălzitorul de apă închis, am nevoie de 22 de minute pentru a-l încălzi suficient pentru a face un duș, așa că îl pornesc în fiecare dimineață când mă trezesc.

"L-am setat la 22 de minute, ca să știu exact când e gata dușul, pentru că, Doamne ferește, să mai pierd un minut cu boilerul".

Aimee susține că această măsură simplă o ajută să economisească 58 de lire sterline pe lună. Astfel, cu toate aceste măsuri, ea ajunge să economisească anual suma impresionantă de 146.000 de lire sterline prin simplul fapt că nu cumpără nimic nou.

De asemenea, o parte din rutina ei de economisire constă în folosirea aceluiași burete vechi până când acesta "se destramă și putrezește" și  folosirea unui singur cuțit pe care nu îl spală cu apă.

Fostul soț îi face curățenie în casă 

De asemenea, casa i-a fost lăsată de fostul ei soț, Michael, în urma unui divorț, iar acesta se oferă voluntar să facă curățenie gratuit, astfel încât Aimee poate economisi alte 292 de lire sterline pe lună cu costurile de curățenie.

Ea numește acest aranjament "win, win, win", deoarece îi oferă fostului ei soț exerciții gratuite și îl menține în formă.

Într-un exemplu extrem, ea a dezvăluit că uneori mănâncă și cutii de mâncare pentru pisici. Când pleacă în călătorii de afaceri  în Los Angeles conduce patru ore pe drum cu mașina ei veche de 17 ani, pentru a economisi cele 182 de lire sterline (250 de dolari) pe biletul de avion.

Sursa foto: timesnow.com