De asemenea, timpul de prăjire depinde și de numărul bucăților de carne pe le punem în tigaie. Dacă le înghesuim, puiul va avea nevoie de mai mult timp pentru a se prăji perfect. 

Temperatura ideală pentru a prăji atât puiul, cât și carnea este de 160ºC, chiar și atunci când sunt pane sau învelite în aluat.

De ce este bine să marinezi carnea de pui înainte de prăjire 

Marinarea bucăților de pui este, de asemenea, crucială pentru gătirea completă a puiului. Marinada potrivită va spori, de asemenea, aroma și textura puiului. Tigaia folosită pentru a prăji puiul influențează, de asemenea, timpul de gătire a puiului.

Prăjirea este, de asemenea, de 2 tipuri. Prăjire superficială și prăjire adâncă. Tehnica folosită pentru a prăji puiul va afecta, de asemenea, timpul necesar pentru ca acesta să se gătească.

Pentru a ieși gustos și suculent, puiul trebuie să fie proaspăt, de aceea este bine să verifici valabilitatea produsului înainte de a-l cumpăra. 

Cât timp poți păstra puiul prăjit la frigider 

Puiul prăjit se poate păstra în frigider între 3 și 4 zile și până la 4 luni la congelator. - Mâncăruri de pui gătite, 3 până la 4 zile la frigider și 4 până la 6 luni la congelator.