1. Pune-l la aburi cu putin suc de lamaie si seminte de in macinate.
2. Soteaza-l cu putin unt, ghimbir si lemongrass.
3. Gateste-l la aburi pana cand se inmoaie si paseaza-l intr-un piure de cartofi cu putin parmezan.
4. Fierbe-l si paseaza-l cu avocado. Foloseste-l ca umplutura in tortillas si serveste-l cu salsa de rosii.
5. Foloseste-l intr-o frittata.
6. Blanseaza-l cateva secunde in apa clocotind si adauga-l intr-o reteta de tarta sarata cu bacon. Noua ne-a placut cea de aici.
7. Foloseste-l ca topping pentru pizza. E nevoie sa il fierbi pana cand se inmoaie putin si sa il adaugi cu felii de ciuperci, rosii uscate in ulei, putin usturoi, mozzarella si parmezan peste aluatul de pizza. Iti dam reteta pentru aluat de pizza aici.
Foto: www.bettycrocker.com
8.Transforma-l intr-o supa delicioasa.
9. Pune-l la cuptor cu sos alb si branza cu mucegai.