Foto: www.mirror.co.uk

Restaurantul Gigi, din cartierul londonez Mayfair, a lansat cocktailul in prezenta actritei si cantaretei de origine jamaicana Grace Jones, in varsta de 66 de ani, care a venit la evenimentul organizat vineri seara insotita de artistul britanic Boy George.

"The Gigi", cum este numita bautura, este o reinterpretare a cocktailului din sampanie preferat de clientii bogati din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume si foarte scumpe, arome amare si zahar, peste care se adauga fasii de foite de aur, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentantilor restaurantului, pretul urias al bauturii include costurile pentru fiecare sticla de alcool folosita, cantitatea fiind suficienta pentru 12 pahare de bautura. Cesare Papagna, managerul restaurantului, a declarat ca a dorit sa-i ofere vedetei Grace Jones ceva "cu adevarat special".

Modelul, actrita si cantareata jamaicana Grace Jones, in varsta de 66 de ani, si-a inceput cariera lucrand ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent si Kenzo Takada si pozand pentru reviste de renume - Elle, Vogue si Stern. S-a lansat si in muzica, avand succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) si "Slave to the Rhythm" (1985). Dupa ce a jucat in mai multe filme de categorie B in anii '70 si '80, a intrat in mainstream in 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "Perspectiva unei crime", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat in 1985, si cu rolul unui vampir feroce in filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influentat o serie de artisti de seama din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers si Basemant Jaxx.