Potrivit Mediafax, cei doi actori americani s-au asociat cu o familie de viticultori francezi, Perrin, pentru a produce vinul "Miraval Côtes de Provence", denumit astfel dupa numele proprietatii pe care au achizitionat-o in 2008, cu aproximativ 40 de milioane de euro.

Aflat in apropiere de satul Brignoles, castelul lor din secolul al XVII-lea, care le serveste pe post de resedinta de vara, este inconjurat de un teren de 500 de hectare, dintre care 50-60 de hectare sunt acoperite cu vita-de-vie.

Marc Perrin doreste sa produca 150.000 de sticle de vin rosé in primul an. Mai tarziu, domeniul va produce si vinuri rosii si albe. In Franta, vinul rosé "Miraval Côtes de Provence" va costa in jur de 15 euro. 

Lansandu-se in industria vinurilor, celebrul cuplu hollywoodian se alatura unei liste impresionante de staruri care au investit in vinuri, pentru imagine, din interese financiare sau din pasiune.

Printre acestia se afla fostul campion german de Formula 1, Michael Schumacher, care detine si el un domeniu in sudul Frantei, la Saint-Raphaël. 

Cel mai cunoscut actor-viticultor este probabil francezul Gérard Depardieu, un pasionat, care detine mai multe vii in regiunile Bordeaux, Anjou si Languedoc. 

Fotbalistul David Beckham este si el proprietarul unui domeniu din sudul Frantei, iar cantaretul Sting produce un vin Chianti denumit "Il Serrestori" pe proprietatea sa din Toscana. De altfel, site-ul mesvignes.com a realizat in 2009 un catalog al actorilor si sportivilor care sunt interesati de industria vinurilor.

Cineastul Francis Ford Coppola poseda un domeniu, Niebaum-Coppola, din 1975, la Rutherford in California. Sotia sa, Eleanor, si fiul lor Roman participa in mod activ la gestionarea domeniului viticol. Cineastul a botezat mai multe dintre vinurile pe care le produce cu numele fiicei sale Sofia.

Cantareata Madonna este coproprietara, alaturi de tatal ei Tony Ciccone, a domeniului Ciccone Vineyards din Suttons Bays in statul Michigan, care produce vinuri din sortimentele pinot blanc si chardonnay.