Ca nu mai putem avea incredere in produsele pe care le gasim la magazine sau in restaurante nu mai e un secret. Insa pe cei pe care ii ingrozeste ideea ca au mancat carne de cal, avem o veste si mai proasta: ceea ce mananca ei la fast-fast este mult mai rau. Trueactivist.com a facut o lista scurta cu 3 ingrediente care s-ar putea sa puna carnea de cal intr-o lumina foarte buna.

McRib de la McDonald's contine azodicarbonamida, un inalbitor folosit pentru presurile de Yoga. McRib a fost creat dupa modelul costitelor pe care americanii le "incingeau" pe gratar. In realitate, in compozitia sandwichului intra ajunge in final 70 de ingrediente, printre care si cel de mai sus, extrem de periculos pentru organism.

Tot la McDonald's, exista un produs cu o reputatie extrem de proasta, fiind considerat "cea mai proasta mancare de pe planeta". Este vorba de Chicken McNuggets, facut din 7 ingrediente diferite, mai putin carne de pui. Fosfat de sodiu,amidon din grau, dextroza, precum si dimetilpolisiloxan, o substanta periculoasa folosita in mod normal pentru fabricarea implantelor mamare.

Salatele de la fast-food nu sunt nici ele cele mai sanatoase optiuni, chiar daca asa se prezinta. Salata verde contine mai mult decat ochiul poate percepe, si anume pesticide, erbicide, insecticide, conservanți, indulcitori, potentiatori de aroma. Toate produsele dintr-un fast-food contin chimicale, menite sa le faca mai rezistente in timp. Un alt ingredient prezent in salatele de la fast-food este propilenglicol (o substanta cu care se umple tigara electronica).