Ingrediente

Carne tocata vita + miel:    1kg

Ceapa alba:    2 bucati

Usturoi:    4 catei

Rosii uscate:    1 borcan mic    

Branza feta:    1 pachet

Seminte de pin:    1 punguta

Cimbru:    1 plic

Rozmarin:    1 plic

Oregano:     1 plic

Sare:    dupa gust

Piper:    dupa gust

Chifle:    3 bucati

Ceapa rosie:    2 bucati

Rosii:    3 bucati

Sos:    remoulade

Mod de preparare

1. Se toaca ceapa alba, usturoiul si rosiile uscate.

2. Se faramiteaza branza feta;

3. Se amesteca condimentele:  semintele de pin, cimbru, rozmarin, oregano, sare, piper;

4. Se combina intr-un bol carnea, amestecul de condimente si toate ingredientele tocate;

5. Se formeaza bile din amestecul de mai sus, pe care le turtim. 

6. Intr-o tigaie, cu putin ulei, punem carnea pentru bugeri.

7. Taiem in felii subtiri rosiile si ceapa;

8. Se taie chiflele in 2 si se pun pe grill jumatatile;

9. Se monteaza: jumatatea de jos a chiflei se unge cu sos;

10. Se aseaza peste carnea, feliile de rosii, feliile de ceapa;

11. Se pune peste o lingura de sos si se pune top-ul de la chifla.

Pofta buna!