"Astazi ne vom concentra pe ceva mult mai delicat. Aveti de facut mancaruri afrodiziace, care pun sangele in miscare", a explicat Chef Florin Dumitrescu.
Tot el a explicat si care sunt alimentele pe care te poti baza ca sa-ti impresionezi partenerul: mascarpone, usturoi, ceapa alba, fructul pasiunii, goji, capsuni, mango, anason, ghimbir, rosii cherry, mix fructe de mare, file de somon, smochine si curmale, miez de lapte.
Chiar daca le-a placut ideea, cei mai multi dintre concurenti nu au stiut ce sa gateasca. Ba mai mult, Nicusor nici macar nu a stiut ce inseamna "afrodiziac", a crezut ca e ceva de pe malul marii :)
"Pasiunea nu lipseste, dar lipsesc ideile", a glumit Rares.
Ce sa eviti? "Capsunile cu ciocolata si fructul pasiunii sunt deja un cliseu", i-a spus Chef Florin Dumitrescu Mariei Secrieriu.
O combinatie apreciata de chefi a fost cea facuta de Gina Jalba: "Foarte curajoasa combinatia de portocale si rosii", i-a spus Chef Catalin.
Castigatoarea probei a fost Maria Pop, care a gatit tapas cu creveti, somon in aluat cu smochine si un blat cu ciocolata si capsune. Vezi aici cele 3 retete!