Cea de-a 70-a editie a premiilor Golden Globes va avea, ca in fiecare an, invitati de seama – la creme de la creme dintre actorii de la Hollywood. Bineinteles, nici meniul nu putea fi altfel decat atent ales.
Imediat cum vor pasi in sala International Ballroom din cadrul Beverly Hilton, in care se va tine gala, vedetele vor fi intampinate cu o cupa de sampanie Moet Imperial, care este si sponsor al evenimentului. La masa, vor fi servite sticle de Moet Grand Vintage 2004, o editie limitata si foarte scumpa a brandului de sampanie.
Tema petrecerii de anul acesta este „local meets global”, asa ca meniul va fi unul californian cu accente internationale.
Cheful executiv este Suki Sugiura, un adevarat maestru in bucataria internationala. Ca aperitiv, el va pregati o friptura de vita foarte scumpa cu mini-ardei dulci si marinati si biban de mare marinat cu fenicul caramelizat si menta.
Thomas Henzi, Pastry Chef-ul evenimentului, a creat un trio de deserturi, care mai de care mai apetisant: mousse de cappuccino cu caviar, Orange Sanguine si ciocolata cu caramel, toate presarate cu praf de aur.
Toate retetele sunt disponibile online.