Pe langa pasiunea pentru moda, Dana este pasionata si de tot ce inseamna bucatarie si gatit. Vedeta Pro TV International posteaza pe blogul personal retete pe care fanii ei le si pun la incercare.
Ea explica si prin poze fiecare pas pe care trebuie sa-l urmezi, asa ca pregateste-te de treaba.
Mai intai am facut muschiuletul de porc in tigaie (nu am pus deloc ulei si l-am intors cand pe o parte cand pe alta pana cand am stiut ca e gata).
Intr-un ibric am fiert intr-o cana jumate de apa – doua un cub de supa de pui. Dupa ce a dat in clocot, am turnat din supa in tigaie, continutul sa fie cam un deget inaltime. Dupa ce vezi ca a inceput sa fiarba supa, pui o lingura de mustar si amesteci bine.
Apoi asezi feliile de mere si le acoperi cu sosul format din supa de pui si mustar. Intorci feliile pe ambele parti pana s-au patruns. Sa fie moi la suprafata, dar nu prea coapte. Daca e nevoie mai pui putina supa de pui in tigaie pana cand stii ca merele s-au fiert cat trebuie.
Am luat niste baby spinach si am turnat peste el apa clocotita.
La final am aranjat totul dragut in farfurie. Mai intai frunzele de spanac, apoi muschiuletul pe care l-am taiat ca in imagini, langa am pus feliile de mere si pe deasupra am turnat din sosoul gata ingrosat in tigaie.
Sursa: Danarogoz.one.ro