1. Un mix irezistibil pentru tine: peste si burger
Iti plac batoanele de peste si burgerii? Avem pentru tine o combinatie gustoasa de peste suculent si paine crocanta. Va fi o placere dubla in farfurie si mai mult, nici nu vei face compromisuri privind preferintele tale si gustul preparatului.  

Ingrediente:
O cutie de batoane de peste (fish fingers) Golden, 3 chifle rotunde pentru hamburger, 3 frunze de salata verde, 3 felii de cascaval, 150 de grame de iaurt grecesc, 5 castraveciori, 10 masline verzi sau negre, 3 lingurite de capere, 2 lingurite de maioneza, o jumatate de ceapa rosie, o jumatate de lingurita de zahar.

Mod de preparare:
Prepara batoanele de peste Golden (fish fingers) conform indicatiilor de pe cutie. Taie chiflele pentru hamburger in jumatate, iar pe partea de jos pune o felie de cascaval. Cu patru minute inainte de a termina de gatit batoanele de peste la cuptor, introdu, tot in cuptor, chifla taiata in jumatate, ambele felii, chiar si pe cea cu cascaval. Cele doua parti ale chiflei trebuie sa capete o culoare aurie. Pentru un gust mai puternic, asteapta pana cand branza incepe sa se topeasca putin. Taie ceapa, castraveciorii, maslinele si caperele si amesteca-le cu maioneza. Asezoneaza cu putin zahar, piper si sare. Pe felia calda de chifla, cu cascaval topit, pune salata verde, 3 bucati de fish fingers, toarna sosul si acopera cu cealalta felie de chifla.

2. Gustos si usor de preparat
Dieta diversificata  face parte din stilul tau de viata. Meniul variat este mai ales gustos, de aceea FRoSTA te inspira cu o reteta delicioasa si savuroasa, care combina pestele cu salata.

Ingrediente:
O cutie de batoane de peste (fish fingers) Golden, 100 de grame de fasole verde, 6 frunze de salata, 2 rosii, o jumatate de ceapa, o lingura de maioneza, o lingura de iaurt natural, o lingura de mustar, o lingura de miere.

Mod de preparare:
Prepara batoanele de peste Golden conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi, gateste fasolea verde in apa putin sarata. Taie ceapa pestisori, iar rosiile in felii. Spala salata, scurge-o si rupe-o in bucati mici. Amesteca toate ingredientele. Prepara sosul: mixeaza impreuna maioneza, iaurtul, mustarul si iaurtul. Toarna-l apoi peste salata.

Doua retete delicioase, gatite cu batoane de peste FRoSTA, realizate din file de peste 100%. Pestele este congelat in maximum 3-4 ore dupa capturarea lui din mare, ceea ce ii pastreaza prospetimea. Batoanele de peste FRoSTA Golden sunt fara amelioratori de gust, coloranti sau arome, ceea ce le face sa aiba gustul pestelui pregatit acasa.