A invatat singur sa gateasca, “furandu-i“ mamei diverse ingrediente din bucatarie. Cea mai mare realizare a sa este prima supa pe care a facut-o cand eram mic, pentru ca multumita ei a gasit ceea ce vrea sa faca in viata cu adevarat: sa gateasca.
Nini a acordat un interviu pentru protv.ro, in care a povestit ce mancaruri romanesti ii plac si cum este mancarea vietnameza cu adevarat.
El isi aminteste cu drag primul Craciun petrecut in Romania, unde a degustat pentru prima oara bucatele noastre traditionale: "Tin minte ca a fost de Craciun, in 2008, am fost invitat la masa si a fost prima data cand am mancat mancare romaneasca. Am mancat sarmalele cu mamaliga, pulpa de porc la cuptor si niste carnati cu salata murata. Au fost foarte delicioase, mai ales sarmalele, le ador, am invatat si sa fac. :)"
Nini a gatit insa si mancaruri destul de ciudate pentru gusturile romanilor, specifice bucatariei vietnameze:
"Multi m-au intrebat daca este adevarat ca la noi se mananca tot ce se misca, dar nu e chiar asa. Avem o bucatarie bogata, cu traditie de mii de ani. Cu pasiune si curiozitate, am invatat, mai degraba am incercat si eu sa fac de toate. :) Pana acum am gatit caine, sarpe, cocon de matase, broasca."
Citeste tot interviu pe protv.ro si incearca-i retetele: