Nicusor a acordat un interviu pentru Protv.ro in care a povestit cum si-a descoperit pasiunea pentru gatit si ce viseaza sa faca tot restul vietii. ”Atunci cand gatesc ma simt altfel, ma simt in largul meu, iar daca as putea, as sta numai in bucatarie deoarece gatitul inseamna pentru mine foarte mult. Prima data am inceput sa gatesc vazand-o pe mama.” 

Cel mai deosebit preparat de-al lui este ceva ce a invatat tot de la mama lui:  ”Pe mine m-a invatat sa gatesc mama, cel mai deosebit preparat pe care il gatesc este pastravul cu smantana si mamaliguta. Lucrul care ma deosebeste de alti bucatari amatori este pasiunea si vointa de a gati. Eu gatesc cam de 2-3 ori pe saptamana in timpul liber".

Chiar daca nu prea a experimentat pe plan culinar, uitandu-se la televizor a descoperit bucataria frantuzeasca. 

Poti citi continuarea interviului pe masterchef.protv.ro, iar mai jos gasesti toate retetele lui Nicusor de pana acum: