Ce mananci la micul dejun?
Am descoperit cu multa vreme in urma ca micul dejun este cea mai importanta masa din zi. Prin urmare, cum iti incepi ziua... asa o ai. De obicei mananc cereale cu iaurt sau cu lapte.
La ce ora il consumi? Sari vreodata peste el?
Aproape zilnic micul dejun este intre 7 si 8 dimineata. Am un stomac mai pretentios si daca se intampla sa sar peste micul dejun are grija sa imi aminteasca si ma obliga sa ii dau ceva de rontait. Deci, nu prea sar.
Consumi ceva special ca sa te umpli de energie pentru intreaga zi?
Nu imi trebuie ceva special pentru a avea energie. Am nevoie de 20 minute de miscare, un dus si bol cu cereale. Si ziua incepe minunat.
Daca ar fi sa iei micul dejun undeva anume in fiecare zi, pentru tot restul vietii, unde ar fi?
Am gasit in Praga un loc, plin de verdeata, de unde se vede tot orasul. Ar fi placut sa pot in fiecare dimineata sa iau micul dejun acolo... si daca locul mi-ar si apartine, atunci ar fi minunat!
Spune-ne o reteta simpla, rapida.
De obicei mananc cereale cu lapte sau iaurt. Peste care pun si un strop de miere. Iar intr-un mojar pisez o lingurita de seminte de in, seminte de dovleac si floarea soarelui sau caju. Uneori adaug migdale sau nuca. O minunatie!
Alex Dima participa la ”MasterChef – Proba celebritatii”, care incepe in seara asta, de la 20:30, la Pro Tv