CE ESTE SAPTAMANA GUSTULUI?
Prima Zi a Gustului a avut loc pe 15 octombrie 1990 in Place Trocadero din Paris. In acea zi, 350 de bucatari din Franta au predat primele "Lectii ale Gustului" elevilor din Paris. In 1992, organizatorii, sustinuti de oficialitatile franceze, dar si de bucatari cunoscuti in Franta, au decis sa se extinda la "Saptamana Gustului", o saptamana in care, prin evenimente dedicate, sunt sustinute princiiple alimentatiei sanatoase, dar si ale educatiei gustului inca din scoala. Evenimentul a luat amploare in Franta, ajungand si peste granite. In Romania, prima editie a Saptamanii Gustului a avut loc in 2011.

Anul acesta, Saptamana Gustului are loc in Romania in perioada 21 – 27 octombrie. Iar pe 17 octombrie, ora 19h30, are loc evenimentul „Gusturi si Destinatii” cu  o degustare plina de savoare, la Resedinta Frantei, eveniment in cadrul „Saptamanii Gustului Romania”.

Inscrie-te la concursul nostru si te rasplatim cu mai multe premii:
Premiul 1: o invitatie dubla la evenimentul “Gusturi si Destinatii” de la Resedinta Frantei din Bucuresti
Premiul 2 si 3: cate o carte Bucataria Explicata - La cuisine Expliquée, cea mai buna carte pentru profesionistii artei culinare, ce a castigat Premiul Gourmand World Cookbook Awards 2010.

Castigatori: Locul 1 – Adina Pamfiloiu Locul 2 – Diana Anton Locul 3 – Irima Camelia