1. Sfecla rosie si galbena
Trebuie doar sa tai sfeclele felii, sa le stropesti cu ulei de masline si cu putina sare si sa le lasi 10-20 minute la cuptor, la 175 grade Celsius. Reteta completa aici.
2. Ridichi
Le stropesti cu ulei de masline, le condimentezi cu tumeric, pudra de usturoi, parpika, sare si piper si le lasi 15 minute la cuptor, la 175 grade Celsius, apoi inca 20 minute la 100 grade Celsius. Reteta completa aici.
3. Ridiche alba
O tai felii, o stropesti cu ulei de masline, piper proaspat macinat si praf de usturoi. Reteta completa aici.
4. Frunze de spanac
Dupa ce le stropesti cu ulei de masline, le condimentezi cu chili, pudra de usturoi, sare si piper. Trebuie sa le lasi la cuptor 10-20 minute la 175 grade Celsius. Reteta completa aici.
5. Dovlecei
Le gatesti la 100 grade Celsius, timp de 45 minute. Reteta completa aici.