Incepind de astazi, 21 iunie, restaurantul isi deschide larg usile iubitorilor de gusturi rafinate impletite cu muzica buna. Un meniu indelung elaborat, creat special de carismaticul Chef Florin Dumitrescu asteapta sa fie incercat de toti cei pentru care mincarea este placere impletita cu senzatii neingradite de bucurie si satisfactie.
"Am fost asaltat de oferte, imediat dupa incheierea filmarilor la ProTV.”, povesteste Chef Florin Dumitrescu. „Si atunci m-am gindit: ce fac eu cel mai bine? Gatesc! Si cum sunt foarte multe restaurante in Bucuresti care au nevoie de consultanta, am avut de unde alege! Momentan este primul restaurant care are un meniu, sistem si concept create de mine si o echipa care a trecut printr-un training serios si solicitant.
Dintre toate restaurantele cu care voi colabora pentru consultanta, am ales Morgan La Dud, ca locul meu de rezident, pentru ca este un loc cu traditie! In acest restaurant, pe vremea cand se numea La Dud, isi faceau veacul actori de seama, precum Dinica, Iordache sau Banica Sr. Atmosfera aceea boema se mai resimte si azi, chiar daca designul este cu totul diferit, iar Gradina La Dud este vizitata in continuare de artisti precum Nae Caranfil sau Marius Vizante! Tot aici s-au perindat si nume precum Mihai Bobonete, Mihai Rait Dragomir, sau marele Mihai Margineanu, cat si atat de carismaticul Horia Brenciu! Am ales cu sufletul acest loc", povesteste entuziasmat Cheful Florin Dumitrescu.
Chef Florin Dumitrescu si echipa sa ii asteapta pe iubitorii de mincaruri rafinate si provocatoare la restaurantul Morgan La Dud, in casa cu dud din Strada Sperantei 7 (zona Piata Rosetti). Conceptul restaurantului este extrem de interesant. Acesta se imparte in doua: restaurantul Morgan (numele fiind inspirat de colectia de masini de epoca cu acelasi nume), unde meniul este extrem de rafinat, definit ca si "fine dinning" si Gradina La Dud, terasa cu traditie, unde meniul este bazat pe salate, peste si gratare, accesibile pentru toata lumea.
Vezi pe harta unde este Morgan La Dud
"M-a cucerit acest proiect pentru ca poate fi pe placul oricui,” spune Florin Dumitrescu. „Restaurantul dispune de gradina cu celebrul dud, vechi de 180 de ani, in care gasiti un meniu de vara, iar in interior, incaperile sunt decorate intr-un stil clasic-chic, extrem de primitor, unde se poate savura meniul special, creat pentru cei care vor experiente culinare. Acest lucru ne permite sa mentinem vie creativitatea in bucatarie!", declara Florin.
Chiar daca evenimentul de inaugurare al restaurantului este unul cu circuit inchis la care vor participa multe vedete, personalitati si oameni de media, Florin nu a uitat nici de zecile de mii de fani de pe pagina lui de Facebook si de pe www.florindumitrescu.ro.
„Joi, 21 iunie, va avea loc o petrecere privata pentru a sarbatori inaugurarea restaurantului sub semnatura mea, iar pentru aceasta seara am pregatit si o surpriza celor aproape 35.000 de sustinatori care urmaresc pagina oficiala de Facebook si blogul meu, provocandu-i la un concurs. Tot ce trebuie sa faca este sa creeze niste bannere haioase, care sa contina mesaje destepte si "delicioase" si sa vina pe strada Sperantei, inainte de inceperea petrecerii de la ora 19.00. Trei dintre cele mai ,,gustoase" mesaje vor fi premiate cu participarea la eveniment!"
Alaturi de Chef Florin Dumitrescu si de echipa sa de bucatari, participantii vor fi martorii lansarii unui nou concept de fine dinning, bazat pe creativitatea si spontaneitatea celebrului Chef. Deja nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul ca Alex Petricean (D'Artagnan) si Bogdan Alexandrescu (Dexter) au fost alesi de exigentul Chef, pentru a lucra in echipa lui.
"Sunt alaturi de mine in casa cu dud de pe strada Sperantei, la parter! De ce ei doi? Pentru ca sunt foarte pasionati! Atat de pasionati incat nu obosesc deloc si indiferent cat de multi clienti avem, ei zambesc si sunt in picioare, la fel de proaspeti.
Am incredere ca vor deveni bucatari foarte buni si sunt foarte mandru de faptul ca au ales acest drum. Se pare ca MasterChef chiar a reusit sa schimbe vieti! Imi place sa cred ca, impreuna cu ei, vom reusi sa schimbam mentalitati si sa educam gusturi, iar asta o facem, pentru inceput, cu ajutorul unui meniu foarte simplu, dar gustos! Iar dupa ce vom avea siguranta ca avem clientii pregatiti pentru gusturi noi, atunci vom sofistica meniul!
Pregatiti-va pentru o revolutie culinara pe care o sa o pornesc cu acesti baieti! Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca. Suntem cu totii tineri, traim pentru pasiunea noastra si suntem gata sa va oferim niste experiente culinare din ce in ce mai sofisticate. Pregatesc deja meniul de toamna, care o sa va incante papilele, cu siguranta!" promite Cheful Florin Dumitrescu.
Sursa: ProTV