“In meseria mea nu aduce anul ce aduce clipa. Nu stii cum vei petrece Sarbatorile, de cele mai multe ori nu asa cum o face toata lumea, nu te mai gandesti la asta. Daca noi, bucatarii, am fi in vacanta, restul lumii ce ar avea pe masa?”
Cu toate acestea, el a reusit sa-si formeze un obicei deosebit, ba chiar atipic: “in ultimii ani a devenit o traditie sa facem un picnic in rondul de la Arcul de Triumf”.
Meniul de Craciun va fi unul clasic: “sa nu aveti impresia ca am crescut cu bucatarie fusion sau moleculara.”
Ce nu-i place juratului de la MasterChef in aceasta perioada este agitatia: “Efervescenta de sarbatori, e ca laptele care da in fiert”.
Isi aminteste cu drag de copilarie cand bunica lui incerca sa-i faca toate poftele si cum toata lumea ii daruia cate ceva. “Pe vremea cand eram eu copil se purtau merele si covrigii, daca aparea si o portocala era “wow”, dezmat culinar!”