Aici este stana lui Nicusor Coroama, ciobanasul care, la doar 19 ani, a devenit faimos ajungand pina in finala Masterchef. A luat locul patru, dar a uimit pe toata lumea gatind homar, foie gras si creme anglais, cand el a crescut cu mamaliga.
Pe taramuri bucovinene, acasa la tanarul baci, la stana lui Nicusor, viata are un cu totul alt ritm decat in agitatul Bucuresti. Asa incepe o zi obisnuita din viata lui Nicusor Coroama, pe cand soarele nici nu a rasarit inca bine: la 5 dimineata, cand multi dintre noi ne bucuram de somnul dulce, in casa lui Nicusor e forfota mare. Familia incarca masina cu lapte, branza si carne din productia proprie si da fuga la piata din Putna, acolo unde toate preparatele acestea proaspete isi gasesc cumparatorii. Abia dupa ce clientii se retrag pe la casele lor, familia Coroama revine in gospodaria din Vicovu de jos pentru un moment de ragaz, prilej pentru Nicusor de a-si satisface pasiunea pentru gatit.
Chiar daca lui Nicusor nu-i place sa manance chiar orice, ciobanasul gateste de toate pentru a-si impresiona familia. Sora cea mica ii calca pe urme si, desi in fata camerei a fost retinuta din cauza emotiilor, in particular a marturisit ca de abia asteapta varsta majoratului pentru a participa si ea la Masterchef.
Dragostea pentru animale si pentru locurile natale este mostenire de familie. Nicusor a invatat cum sa tina in fraie ditamai ograda de la tatal sau.
In asteptarea ofertei care sa il faca sa renunte la minunatele plaiuri bucovinene, Nicusor continua sa-si exerseze talentul culinar. In timpul liber, isi intretine pe cat posibil hobby-ul prin restaurantele din apropiere.
Tot curiozitatea il impinge ca, atunci cand gateste pentru familie, sa-si lase imaginatia sa zboare si sa se lanseze si in mici experimente. Astfel, nu e tocmai de mirare ca printre sarmalele in oala de lut, painea de casa si friptura de porc la cuptor sa strecoare si vreun preparat inedit precum... mamaliga cu capsuni!