In timpul saptamanii nu ai timp sa testezi retete, sa framanti aluaturi, sa marinezi ore in sir carnuri sau sa descoperi tehnici noi de gatit. Fa-ti cumparaturile din timp, rezerva-ti cateva ore si descopera gatitul in timpul liber.
1. Intotdeauna ti-ai propus sa incerci sa gatesti un preparat complicat si niciodata nu ti-ai gasit timp. Noi iti propunem sa incerci beef wellington, o friptura sofisticata de vita, dublata de un strat de ciuperci si spanac si invelita intr-un aluat rumen. Iti dam toate sfaturile necesare si reteta AICI.
2. Pentru ca e primavara, vei gasi din belsug in piata ceapa verde. Nu o pune numai in salate, noi iti propunem sa o incerci intr-o reteta asiatica de clatite cu ceapa verde. Te vor surprinde prin gust si textura si le vei putea servi la mesele de weekend in familie. Le gasesti reteta testata de noi AICI.
3. Si tot pentru ca e primavara iti propunem sa incerci gusturi noi. Rubarba sau rubarbarul este acum in sezon. Tulpinile ei aromate vor aduce un gust acrisor in retete. De la rubarba se folosesc doar tulpinile, rosii sau verzi, carnoase, asemanatoare cu cele ale telinei, cu aceeasi textura crocanta. Gustul se potriveste langa mere, zmeura sau portocale, in combinatie cu scotisoara, cardamon, nucsoara, vanilie sau ghimbir. Noi iti propunem sa incerci o reteta de placinta cu rubarba.
4. Vrei sa descoperi preparate sau ingrediente noi? Nu e niciodata prea tarziu sa invati sa gatesti fructe de mare. Crevetii sunt, pe cat de gustosi, pe atat de pretentiosi. Iti dam toate ponturile AICI si avem si retetele potrivite pentru tine.
5. Iar la desertul de weekend te provocam sa incerci ceva nou. Un cheesecake japonez, varianta mai putin grasa a mult mai celebrului New York cheesecake. E usor, pufos si doar putin dulce. Crede-ne pe cuvant ca te vei indragosti rapid de el. Ii gasesti reteta AICI.