"Am ales sa amestec ingredientele exact asa cum am simtit eu si m-am ghidat cu ajutorul papilelor gustative", a scris Laura pe blogul ei.
Ingrediente:
- Piept de pui
- Ceapa
- Ciuperci
- Smantana proaspata cumparata din piata
- Tarhon (eu il folosesc murat pentru ca asa il prepara bunica mea)
- Morcov
- Ardei
Mod de preparare:
Laura a scris, pas cu pas, cum a procedat: "Am taiat marunt ceapa, ardeiul si morcovul. Am pus compozitia intr-o tigaie impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si o lingura zeama de lamaie. Dupa 5 minute am stins totul cu o ceasca de apa. Am lasat legumele la fiert, timp in care am taiat puiul, ciupercile si tarhonul. Am adaugat intreaga compozitie in tigaie peste legumele partial fierte. La final am amestecat smantana cu puiul, legumele si tarhonul. Am mai lasat compozitia pe foc maxim 10 minute, ca sa nu distrug toate vitaminele."