Il poti gati la gratar, in slow cooker sau chiar intr-un cuptor obisnuit, dar de fiecare data in cantitati mari (de regula, bucata de carne de porc nu ar trebui sa aiba sub 2 kg). Asa ca daca nu dai o petrecere la tine acasa, vei ramane cu destul pulled pork si pentru a doua zi. Dar asta nu ar trebui sa fie nicio problema, pentru ca iti dam cele mai bune variante de a transforma resturile de pulled pork intr-un pranz delicios.
Tacos
Ia o punga de tortilla din supermarket si serveste-le cu fasiile de carne de porc plus topping-urile tale preferate (avocado, varza, fasole etc). Daca vrei sa servesti pranzul la birou, ia-ti la pachet toate ingredientele si asambleaza taco-ul inainte de masa.
Paste
Combina bucatile de carne ramase cu sos de rosii si condimentele tale preferate si ai un sos ragu super rapid. Dupa trebuie doar sa fierbi niste paste si pranzul delicios este gata!
Sandwich
Amesteca resturile de pulled pork cu sos barbecue sau ketchup si pune-le intr-un sandwich cu niste felii de castraveti murati. Daca esti fan branza, poti sa adaugi si mozzarella sau cheddar si sa incalzesti sandwich-ul in grill sau sandwich maker.
Salata
Da un plus de proteina salatei adaugand in ea fasii de carne de porc. Este cea mai rapida metoda prin care poti rezolva capitolul “masa de pranz”
Oua jumari sau omleta
N-a zis nimeni ca omleta sau ouale jumari sunt bune doar la micul dejun. Fa-le si mai interesante si adauga in tigaie cateva resturi de la pulled pork. Nu ar strica sa pui si putina branza sau verdeturi.
Cartofi umpluti
Ai mancat pana acum cartofi copti cu unt sau smantana? De ce sa nu incerci si varianta cu pulled pork? Lasa cuptorul sa faca minuni si bucura-te de rezultat.