Parca ai vrea ceva gustos si consistent. Cum poti obtine un astfel de dresssing? Adaugand o lingura serioasa de maioneza (sau iaurt daca nu iti place maioneza). E adevarat ca vei adauga ceva calorii in plus salatei, dar trebuie sa existe si momente in care nu le mai numaram, nu-i asa?
Iata cat de usor se pregateste un dressing cu adevarat gustos pentru salatele cu multe frunze proaspete, cu pui sau chiar cu peste. Dureaza doar doua minute.
Ingrediente:
- 1 lingurita mustar de Dijon
- 1 lingura maioneza / iaurt gras
- 1 o lingura de otet din vin alb
- Un varf de sare
- Un varf de zahar
- Un varf de piper
Mod de preparare:
Amesteca mustarul, maioneza, sarea, zaharul si piperul intr-un bol mic, cu ajutorul unui tel. Adauga otetul si amesteca in continuare, pana cand obtii o emulsie. Adauga dressingul peste salata si serveste.
Pofta mare!