Daca ai avea 150.000 de euro, probabil te-ai gandi sa-i investesti intr-o afacere, intr-o casa de lux sau intr-o vacanta de neuitat intr-una din cele mai scumpe destinatii din lume. Un chef din Marea Britanie iti sugereaza altceva: sa ii cheltui pentru o cina de patru persoane.
Pe masa de Craciun propusa de Ben Spalding stau la loc de cinste gheata uscata, caviar Almas, o trufa alba de 4.300 euro, cele mai scumpe icre din lume, un otet balsamic vechi de 150 de ani (1.200 euro), frunze de aur, o editie limitata de pepene din Japonia si o sampanie de 45.000 de euro ce dateaza din perioada celui de-al doilea razboi mondial.
Daca la noi se mananca porc, Ben Spalding vine cu cele mai fine si mai rare feluri de carne – un soi rar de curcan si inima de vita Wagyu.
Cina va putea fi comandata de toti doritorii de pe site-ul cu produse de lux veryfirstto.com.