1. Cum sa separi albusul de galbenus in cateva secunde: te folosesti de o sticla de plastic goala.
2. Cum cureti o capsuna: iei un pai si il introduci in capsuna, de la varf spre baza.
3. Cum iti dai seama daca un avocado e bun: ii indepartezi codita. Daca se desprinde cu usurinta, e galbena sau verde, avocado e bun. Daca nu mai are codita trebuie sa inveti sa il testezi numai dupa fermitatea pulpei.
4. Cum sa indepartezi cotorul unei salate verzi - o trantesti puternic de blatul de bucatarie.
5. Cum sa tai o ceapa fara sa lacrimezi - o tai in apa.
6. Cum sa impiedici apa sa dea in foc - pui o lingura de lemn pe oala.
7. Cum sa racesti o sticla de vin in mai putin de 10 minute - o pui intr-un vas ce contine apa, gheata si sare
8. Cum sa mentii o inghetata moale, chiar daca sta la congelator - o pui intr-o punga de congelat.
Citeste si: Cum se curata corect o rodie. Un truc inedit care te scapa de "varsarea de sange"
Sursa: www.businessinsider.com