1. Cartofii
Ca sa reziste cat mai bine, au nevoie de un loc racoros, dar nu rece (aproximativ 7 grade Celsius). Cauta un loc mai intunecat din casa si tine-i acolo, impachetati in pungi de hartie de preferat (ca sa respire).
2. Ceapa
Ceapa nu iese din pamant cu acel strat de protectie ca de hartie. Acesta se dezvolta ulterior, insa pe urma trebuie mentinut. Tocmai de aceea, este recomandat sa o tii la aer si nu in frigider, unde aerul este mai umed. In caz contrar, se strica.
3. Avocado
Fructele de avocado nu incep sa se coaca decat dupa ce sunt culese din copac. Daca-l cumperi de la magazin cat inca este crud, ideal este sa-l tii la temperatura camerei pana este bun de mancat. Daca-l tii la frigider, maresti durata de coacere si nu credem ca iti doresti asta. In schimb, daca l-ai cumparat gata copt, poti sa-l mai tii ceva timp la frigider ca sa nu se strice.